Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nancy Drew: Trail of the Twister Türkçe yama

19.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Nancy Drew: Trail of the Twister. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni Nancy Drew: Trail of the Twister (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Çalkantılı Belayı Karıştıran Bir Sabotajcıyı Yakalayın! Tornado touchdownlarını tahmin etmek için bir formül keşfetmek için bu yarışmada 100.

İndirme sayısı:
9304
Yayın yılı:
2010





Nancy Drew: Trail of the Twister oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nancy Drew: Trail of the Twister dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nancy Drew: Trail of the Twister klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nancy Drew: Trail of the Twister ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nancy Drew: Trail of the Twister oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nancy Drew: Trail of the Twister içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Danger on Deception Islandda Nancy Drew olarak Deception Islanddaki bir dizi gizemli olayı araştırıyorsunuz.
Secrets Can Killde bir cinayeti çözün ve sinsi suçluyu yakalayın. Tecrübeli dedektif araştırma becerilerinizi kullanarak suçluyu bulmak için gizli göreve giderken kendinizi Nancy Drew rolüne koyun.
Nancy Drew: Midnight in Salem, korku oyunu unsurlarına sahip bir dedektif macera oyunudur.
PC için Nancy Drew: Sea of ​​Darkness, 2000den beri Her Interactive tarafından yayınlanan en kapsamlı macera oyunu serilerinden birinin otuz saniyelik bölümüdür.
Nancy Drew: The Silent Spy, popüler gençlik dedektif hikayelerinin kahramanının başrolde olduğu bir dizi dedektif macerasının 29.
Yorumlar
Yorum ekle