Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Police Quest: SWAT 2 Türkçe yama

23.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Police Quest: SWAT 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ADMINCRACK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Police Quest: SWAT 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Police Quest: SWAT 2, 1995 yapımı harika bir prodüksiyonun devamı olan genişletilmiş bir strateji ve taktik oyunudur. Yosemite Entertainment geliştirme ekibinden geliştiriciler, geliştirilmesinden sorumludur ve tam sürüm, seçkin bir birimi özel bir yere götürmemize izin verir.

İndirme sayısı:
9393
Yayın yılı:
1998





Police Quest: SWAT 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Police Quest: SWAT 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Police Quest: SWAT 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Police Quest: SWAT 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Police Quest: SWAT 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Police Quest: SWAT 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Police Simulator: Law Enforcement for PC, Bigmoon Entertainment tarafından geliştirildi ve Astragon Entertainment tarafından yayınlandı.
This is the Police, PC, PS4 vb. için piyasaya sürülen, macera öğeleri içeren sıra dışı bir strateji oyunudur.
ARANAN! Soğukkanlı bir katil serbest. Bir kez öldürdü ve tekrar öldürmekten korkmuyor.
Enforcer: Police Crime Action, yaratıcıları yalnızca günlük hizmetin temsiline değil, aynı zamanda memurların özel hayatına da odaklanan bir polis çalışmasının kapsamlı bir simülatörüdür.
PC için SWAT 4, SWATın çalışmalarını betimleyen bir dizi taktik aksiyon oyununun bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle