Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets Türkçe yama

17.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets, son derece popüler oyun serisinin bir sonraki bölümüdür. 2008 taksiti, oynanışta herhangi bir devrim niteliğinde değişiklik getirmiyor, ancak seçilen bileşenleri açıkça iyileştiriyor.

İndirme sayısı:
10865
Yayın yılı:
2007





World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Surf World Series, video oyun endüstrisinde nadiren resmedilen bir spor olan sörf yapmaya adanmış üçüncü şahıs perspektifli bir oyundur.
Blöf yaparken en iyi poker yüzünüzü ve çelik gibi sinirlerinizi yüksek bahisli masaya getirin ve oyunun efsanelerinden potu çalmaya çalışın.
World Series Baseball 2K3, çok popüler spor oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Kendinizi poker dünyasında dikkate alınması gereken bir güç olarak mı düşünüyorsunuz?
Rampage World Tour ve General Chaosun yaratıcılarından Arctic Stud Poker Run, devrim niteliğinde bir çok oyunculu savaş deneyiminde ağır silahlı, yüksek hızlı araçlarla dolu, çılgın, aksiyon dolu tam
Yorumlar
Yorum ekle