Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Command: Chains of War Türkçe yama

26.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Command: Chains of War. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Command: Chains of War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
PC için Command: Chains of War, modern savaşın çok yönlü bir simülasyonunu sunan karmaşık gerçek zamanlı strateji/askeri simülatör olan Command: Modern Air/Deniz Operasyonları (CMANO) için bağımsız bir genişletmedir.

İndirme sayısı:
10611
Yayın yılı:
2017





Command: Chains of War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Command: Chains of War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Command: Chains of War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Command: Chains of War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Command: Chains of War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Command: Chains of War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chains of Fury, Doom ve Blood gibi klasiklere saygı duyan ama aynı zamanda çekici modern görseller ve modern oyunlarla (ör.
Command: Modern Operations, 2013 yılında piyasaya sürülen Command: Modern Air/Deniz Operasyonlarının devamı olan bir strateji oyunudur.
Silver Chains, terk edilmiş bir mülkte uyanan bir adamı oynadığımız bir hayatta kalma korku oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Inner Chains birinci şahıs nişancı korku oyunudur.
Command: Modern Air/Deniz Operasyonları PC için oyuncunun hem hava hem de deniz, geniş kapsamlı askeri operasyonlar gerçekleştirmesine izin veren karmaşık bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle