Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CastleStorm: Definitive Edition Türkçe yama

23.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz CastleStorm: Definitive Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CRUDE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni CastleStorm: Definitive Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
CastleStorm, gerçek zamanlı strateji, kaynak yönetimi ve zorlu oyun senaryolarının güzel bir karışımını birleştiren fizik tabanlı bir kule imha oyunudur.

İndirme sayısı:
10431
Yayın yılı:
2014





CastleStorm: Definitive Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CastleStorm: Definitive Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CastleStorm: Definitive Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CastleStorm: Definitive Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CastleStorm: Definitive Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CastleStorm: Definitive Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Wars 2: Definitive Edition, karanlık bir fantezi dünyasında geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Age of Empires II: Definitive Edition, en çok satan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümü olan Age of Empires IInin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India, Age of Empires gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci bölümünün yeniden düzenlenmesi için üçüncü genişlemedir.
Tales of Vesperia: Definitive Edition, bir Japon aksiyon rol yapma oyunudur.
Age of Empires III: Definitive Edition, efsanevi en çok satan gerçek zamanlı strateji oyunları serisinin üçüncü oyunu olan Age of Empires IIIün elden geçirilmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle