Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Double Kick Heroes Türkçe yama

28.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Double Kick Heroes. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FAiRLiGHT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Double Kick Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Ritim oyunları, müziğin ritmine göre belirli tuşlara bastığınız belirli bir türdür. Yıllar boyunca, bu mekanikler, 1997de Rapper PaRappa, daha sonra plastik bir gitar çaldığınız Rock Band ve karanlık kriptleri keşfettiğiniz Crypt of the NecroDancer dahil olmak üzere çeşitli yapımlarda kullanıldı.

İndirme sayısı:
9952
Yayın yılı:
2020





Double Kick Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Double Kick Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Double Kick Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Double Kick Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Double Kick Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Double Kick Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4, WiiU vb.de bulunan Kick & Fennick, bir oyuncunun küçük bir çocuğu ve robot arkadaşını kontrol ettiği renkli bir platform oyunudur.
YENİDEN DOUBLE DRAGON OYNAMAK İÇİN HİÇBİR ŞEKİLDE DURMAK ZORUNDA OLMAYACAKSINIZ!
Kick-Ass 2, aynı isimli filme dayanan bir dövüş oyunudur. Oyun, diğerleri arasında aynı türe ait olan Bloodbathı tasarlayan bir İspanyol stüdyosu Freedom Factory tarafından yaratıldı.
Panza Kick Boks, bir zamanlar sporda popüler bir oyuncu olan Andre Panza tarafından ödünç verilen Fransız merkezli bir Futura spor oyunudur.
En sevdiğiniz bateri n bas parçanızla savaşın ya da o trans albümünde uçarken rahatlayın.
Yorumlar
Yorum ekle