Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dead Space 2 Türkçe yama

17.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dead Space 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dead Space 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC, X360 ve PS3 için Dead Space 2, 2008in en büyük hitlerinden birinin devamı niteliğindedir. Bir bilim kurgu üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10791
Yayın yılı:
2011





Dead Space 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dead Space 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dead Space 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dead Space 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dead Space 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dead Space 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
“Dead Space”in üçüncü bölümünde, RIG (Resource Intergration Gear) zırhı giyen bir mühendis olan Isaac Clarke olarak tekrar oynuyorsunuz.
Dead Space 2: Severed, Isaac Clarkeın maceralarına dijital dağıtım yoluyla sunulan ilk DLC ekidir.
Dead Space Extraction, korkudan hayatta kalma türüne ait bir aksiyon oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Dead Space, tüm faaliyetlerimizin kahramanı hayatta tutmaya odaklandığı bir aksiyon oyunu olan tipik bir hayatta kalma korku oyunudur.
Visceral Gamesin bilim kurgu hayatta kalma korku filminin mobil versiyonu, bilim kurgu hayatta kalma gerçeklerinde geçiyor.
Yorumlar
Yorum ekle