Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Cat Lady Türkçe yama

21.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Cat Lady. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Cat Lady (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Çevresinde Çılgın Kedi Leydi olarak bilinen Susan Ashworth, intiharın eşiğinde 40 yaşında yalnız bir adamdır. Ailesi yok, arkadaşı yok ve daha iyi bir gelecek için umudu yok.

İndirme sayısı:
8698
Yayın yılı:
2012





The Cat Lady oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Cat Lady dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Cat Lady klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Cat Lady ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Cat Lady oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Cat Lady içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Galaksideki en hızlı yıldız gemisi Lady Luck ile hiper uzaya atlayın!
EverQuest: Call of the Forsakenda, bir zamanlar barışçıl olan West Karana ovalarında güçlü ejderha Lady Lendiniara ile karşılaşacaksınız.
The Empire of Style, tarayıcı yapımlarında uzmanlaşmış ve Khan Wars ve Nemexia gibi unvanlara layık görülen Bulgar tarayıcı stüdyosu XS Softwarein eseridir.
- Lady Gaga, Pitbull ve Daddy Yankee gibi günümüzün süperstar sanatçılarından taze Zumba orijinal parçalarına ve hitlerine ayarlanmış 40tan fazla yeni rutine uyum sağlayın.
At kuyruğunun sizi aldatmasına izin vermeyin: Lady Sia tam bir savaşçıdır.
Yorumlar
Yorum ekle