Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Counter-Strike: Source Türkçe yama

17.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Counter-Strike: Source. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir J@CK@L, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Counter-Strike: Source (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Counter-Strike: Source, en çok beğenilen modern birinci şahıs nişancı oyunlarından birinin geliştirilmiş bir sürümüdür. Başlangıçta, oyunun ünlü Half-Life serisinin ilk bölümünde yapılan büyük bir değişiklik olması gerekiyordu.

İndirme sayısı:
8499
Yayın yılı:
2005





Counter-Strike: Source oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Counter-Strike: Source dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Counter-Strike: Source klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Counter-Strike: Source ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Counter-Strike: Source oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Counter-Strike: Source içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SOURCE, yeni nesil konsollar ve PC için bir metroidvania aksiyon macera oyunudur.
Day of Defeat (diğer adıyla DoD), Half-Life ve Counter-Strikeın yapımcıları Valvenin en yeni çevrimiçi aksiyon deneyimidir.
Counter-Strike Online 2, Asyada popüler olan MMOFPS Counter-Strike Online oyununun devamıdır.
Counter-Strike: Online, Uzak Doğu pazarları için tasarlanmış popüler FPP çevrimiçi nişancı oyununun bir başka parçasıdır.
1990ların en oynanabilir arcade shooter oyunlarından birinin geliştirilmiş bir versiyonu.
Yorumlar
Yorum ekle