Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hacker Evolution Duality Türkçe yama

26.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Hacker Evolution Duality! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hacker Evolution Duality (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Hacker Evolution Duality, exosyphen stüdyoları tarafından geliştirilen bilgisayar korsanlığı simülasyon oyunudur. Hacker Evolution Duality, Brian Spencerın parlak bir programcıdan başka bir şey olmadığı ilk günlerinde başlar.

İndirme sayısı:
9955
Yayın yılı:
2011





Hacker Evolution Duality oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hacker Evolution Duality dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hacker Evolution Duality klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hacker Evolution Duality ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hacker Evolution Duality oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hacker Evolution Duality içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Evolution Soccer bu sonbaharda geri dönüyor, Pro Evolution Soccer 2012!
Hacker Evolution IMMERSION, Rumen Exosyphen Studios ekibi tarafından geliştirilen bir simülasyon / mantık oyunudur.
Tesadüfen Pyro Studiostan Trilobyte Graphicsin ilk iddialı üretimi. Duality, türün iki ünlü yazarının çalışmasına dayanan fütüristik, siberpunk iklimlerde geçen aksiyon ve cRPG unsurlarını
Evolution GT, devrim niteliğinde bir yapay zeka, mükemmel araç fiziği ve gerçek pilotların yardımıyla yeniden üretilmiş RPG unsurlarına sahip bir yarış simülasyon oyunudur.
Siberpunk ve gotik korkunun ürkütücü bir birleşiminde diğer dünya güçlerinin buluştuğu, gelecekte geçen bir birinci şahıs, zindan tarama RPGsine girin.
Yorumlar
Yorum ekle