Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guild Wars 2 Türkçe yama

01.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Guild Wars 2! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PCSEVEN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Guild Wars 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Guild Wars 2, 2005 yılında PCde piyasaya sürülen bir MMO oyun serisinin devamı niteliğindedir. İlk oyun için çok sayıda genişletme de dahil olmak üzere tüm taksitleri, bu tür oyunlarda uzmanlaşmış NCsoft ile yakın işbirliği içinde bir Amerikan şirketi ArenaNet tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8177
Yayın yılı:
2012





Guild Wars 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guild Wars 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guild Wars 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guild Wars 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guild Wars 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guild Wars 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Hero Sky: Epic Guild Wars, bir mobil stratejidir.
Guild Wars bir MMO cRPGsidir. Oyun 2000 yılında kurulmuş bir şirket olan ArenaNet tarafından Warcraft, Starcraft ve Diablo gibi unvanlar geliştiren kişiler tarafından geliştirildi;
Ödüllü Guild Wars evreninin üçüncü kampanyası olan Guild Wars Nightfallda asla tehlikeyle tek başınıza yüzleşmeyeceksiniz.
Dünya Lonca Savaşlarını Genişletmek: Kuzeyin Gözü, Kehanetler kampanyasının olaylarından sonra gerçekleşen bir hikayeyi anlatarak Tyria kıtasında genişler.
Guild Wars 2: Heart of Thorns, NCSoft şirketi ile önceki oyundan sorumlu olan American ArenaNet Inc.
Yorumlar
Yorum ekle