Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nations: WWII Fighter Command Türkçe yama

01.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Nations: WWII Fighter Command. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: XOR37H, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Nations: WWII Fighter Command (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Oyunda İkinci Dünya Savaşı sırasında savaşan pilot rolünü oynuyoruz. Bir dizi görev bizi ve yenmek için daha fazla rakibi bekliyor. Yaratıcılar, hem İngiliz, hem Alman hem de Amerikan yapımı 22 uçak modelini emrimize verdi.

İndirme sayısı:
9181
Yayın yılı:
1999





Nations: WWII Fighter Command oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nations: WWII Fighter Command dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nations: WWII Fighter Command klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nations: WWII Fighter Command ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nations: WWII Fighter Command oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nations: WWII Fighter Command içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İkinci Dünya Savaşı Pasifik Tiyatrosu, ödüllü Stratejik Komuta serisinin üçüncü ve en yeni oyunu.
Stratejik Komuta İkinci Dünya Savaşı: World at War, eylemi II. Dünya Savaşı sırasında belirlenen kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Rise of Nations: Thrones and Patriots, eleştirmenlerce beğenilen, en çok satan gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu Rise of Nationsın genişleme paketidir.
Stratejik Komuta İkinci Dünya Savaşı: PC için Avrupada Savaş, Kanadalı bir geliştirici olan Fury Software tarafından oluşturulan bir dizi karmaşık strateji oyununun başka bir bölümüdür.
Assault on Communism, İkinci Dünya Savaşının kapsamlı sıra tabanlı stratejisi Strategic Command: Global Conflicte resmi bir ektir ve bu oyunun çalışması için temel bir sürümünü gerektirir.
Yorumlar
Yorum ekle