Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ultima Trilogy Türkçe yama

19.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Ultima Trilogy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Ultima Trilogy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Ultima Trilogy, The Age of Darkness olarak bilinen Ultima destanının ilk bölümünün birleştirilmiş bir baskısıdır. Paket Ultima I, Ultima II: Revenge of the Enchantress ve Ultima III: Exodusu içeriyor.

İndirme sayısı:
8058
Yayın yılı:
1987





Ultima Trilogy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ultima Trilogy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ultima Trilogy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ultima Trilogy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ultima Trilogy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ultima Trilogy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ultima Online: Age of Shadows, ilk MMORPG olan Ultima Online için başka bir eklentidir.
Third Dawn, üçüncü boyutu tanıtan yeni bir Ultima Online istemcisidir.
Ultima X: Odyssey, yaratıcılarına göre, zaten eski Ultima Onlineın halefi olmayan, ancak Ultima Onlineda ihmal edilen bu unsurları hedefleyen bir oynanışa sahip bir oyun olan Origine göre bir MMocRPG
Efsanevi Ultima serisinin ikinci bölümü, cRPG türünün artan popülaritesi nedeniyle geliştirildi.
Ultima: The First Age of Darkness, Britannianın fantastik dünyasında geçen cRPG döngüsünün yaratıcısı Richard Garriotun ikinci projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle