Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Human: Fall Flat Türkçe yama

01.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Human: Fall Flat. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir h4xx0r.

Oyun için türkçe yama metni Human: Fall Flat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Human: Fall Flat PC, PS4 vb. için gerçekçi fizik motorunun ana unsur olduğu sıra dışı bir mantık aksiyon oyunudur. 2012 yılında Vilniusta kurulan ve daha önce Windows 8 ve Windows Phone için birkaç basit prodüksiyon geliştiren bağımsız bir stüdyo olan No Brakes Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9277
Yayın yılı:
2016





Human: Fall Flat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Human: Fall Flat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Human: Fall Flat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Human: Fall Flat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Human: Fall Flat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Human: Fall Flat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Human Resource Machine, World of Goo ve Little Infernonun yaratıcıları olan Tomorrow Corporationın hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından iyi karşılanan bir başka yenilikçi oyunudur.
The Aquatic Adventure of the Last Human, bağımsız İsveç stüdyosu YCJY tarafından geliştirilen metroidvania türünün bir temsilcisidir.
Deus Ex: İnsan Devrimi komplosu The Missing Linkte daha da derinleşiyor.
Ünlü geliştirici Silicon Knightsın yeni nesil üçüncü şahıs epik aksiyon oyunu Too Human dünyasına adım atın.
War Wind II: Human Onslaught, Yavaun gezegenindeki dört karşıt ırk arasındaki bir çatışmayı konu alan gerçek zamanlı bir fantezi stratejisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle