Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Supraland Türkçe yama

09.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Supraland. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Supraland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Supraland, The Legend of Zelda, Mario, Portal veya Metroid gibi dizilerden bilinen unsurları ve mekanikleri içeren bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, oyuncuları düşünmeye zorlayan serbest dolaşım oyununa bahis yapar.

İndirme sayısı:
9471
Yayın yılı:
2019





Supraland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Supraland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Supraland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Supraland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Supraland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Supraland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnanılmaz Yeni Bir Macera İçin Herkes Gemide Zelda™ Efsanesi: Spirit Tracks, kahraman Link™i cesur yeni bir maceraya atıyor.
Supraland: Six Inches Under, Supraland serisinin bir parçası olan bir aksiyon macera oyunudur.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
Paper Mario: WiiU için Color Splash, Star Fox, The Legend of Zelda, Super Mario veya Pokemon gibi beğenilen seriler için popüler olan Nintendo tarafından piyasaya sürülen bir dizi rol yapma oyununun
Mario Party: Star Rush for 3DS, Super Mario, The Legend of Zelda ve Star Fox gibi serilerin yapımcısı ve yayıncısı olan Nintendo tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle