Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

KartRider: Drift Türkçe yama

05.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, KartRider: Drift, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AkEd.

Oyun için türkçe yama metni KartRider: Drift (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
KartRider: Drift, Nexon tarafından geliştirilen bir arcade yarış oyunudur. 2004 yılında Asyada yayınlanan KartRider için bir genişlemedir. Başlık, oynaması ücretsiz bir modelde sunulmaktadır.

İndirme sayısı:
8325
Yayın yılı:
2023





KartRider: Drift oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) KartRider: Drift dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales KartRider: Drift klasörüne koyun.

3. Türkçe yama KartRider: Drift ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


KartRider: Drift oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve KartRider: Drift içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Drift Streets Japan, bağımsız stüdyo JDM4iK tarafından oluşturulan bir arcade yarış oyunudur.
Tokyo Xtreme Racer DRIFT 2, oldukça kapsamlı bir araba yarışı serisinin başka bir parçasıdır ve TXR DRIFT mini serisinin ilk baskısında sunulan fikirlerin doğrudan geliştirilmesidir.
Absolute Drift: Zen Edition, kontrollü kaydıraklarda viraj alma yarışına adanmış bir yarış oyunudur.
CarX Drift Racing, iOS, AND ve WP platformlarında piyasaya sürülen ve eğlencenin temel unsurunun titüler drift olduğu bir yarış oyunudur.
Drift Legends, drift (kontrollü kaydıraklar) yeteneğine özellikle vurgu yaparak, hem hızın hem de sürüş stilinin önemli olduğu bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle