Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Indiana Jones Türkçe yama

27.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Indiana Jones. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BLiZZARD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Indiana Jones (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
Indiana Jones, Wolfenstein serisinin üç başarılı bölümünü geliştiren Machine Games stüdyosunun bir oyunudur. Oyun Bethesda tarafından yayınlandı ve baş yapımcısı daha önce Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin geliştirilmesinde çalışmış olan Todd Howarddı.

İndirme sayısı:
8722
Yayın yılı:
2023





Indiana Jones oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Indiana Jones dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Indiana Jones klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Indiana Jones ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Indiana Jones oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Indiana Jones içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yepyeni bir destansı macerada efsanevi kahraman Indiana Jonesun yerine geçin!
Indiana Jones and the Last Crusadein büyük başarısından sonra, LucasArtstan programcılar, tanınmış bir arkeoloğun maceralarını içeren başka bir oyun yayınlamaya karar verdiler.
1947. Naziler ezildi, Soğuk Savaş başladı ve Sovyet ajanları efsanevi Babil Kulesinin kalıntılarını araştırıyor.
Indiana Jones: The Original Adventures, ödüllü LEGO Star Wars 1 & 2yi yaratan ekibin en son oyunudur.
Indiana Jones ve Masaüstü Maceraları, 1990ların ortalarında Windows işletim sistemi kullanıcılarına yönelik bir dizi basit macera oyununun ilk ürünüdür.
Yorumlar
Yorum ekle