Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Miami Vice: The Game Türkçe yama

14.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Miami Vice: The Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Miami Vice: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Rozetlerin sayılmadığı yerlere gidin… Sahtekar polisler ve oyuncular, Miami Vice™ın tehlikeli evreninde bir olurlar. Bugünün Miamisinde geçen Miami Vice™ The Game, narkotik görevlileri Sonny Crockett ve Ricardo Tubbs olarak gizli göreve gitmenize izin veriyor.

İndirme sayısı:
10949
Yayın yılı:
2006





Miami Vice: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Miami Vice: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Miami Vice: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Miami Vice: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Miami Vice: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Miami Vice: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Line Miami, favori oyunlarından ikisini birleştirmeye karar veren Belçikalı bir geliştirici Thomas Kole tarafından PC için ilginç bir bağımsız yapımdır: Valveın ünlü atıcı Half-Life 2 ile
Miami Street, Disney Infinity ve For Honor gibi oyunların ortak yaratıcısı olan Studio Gobonun kardeş bölümü Electric Square tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
StoryGrand Theft Auto: Vice City, yeraltı suç dünyasının hikayesini anlatan çok popüler oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Dexter Morgan bir seri katildir. Öldürme ihtiyacıyla hareket eden, ortalama erkek görünümünü korumak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Grand Theft Auto: Vice City Stories, Rockstar tarafından başlangıçta yalnızca PSP konsolu için geliştirilen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle