Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

American Theft 80s Türkçe yama

08.06.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız American Theft 80s. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni American Theft 80s (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
American Theft 80s, 1980lerde Amerika Birleşik Devletlerinde geçen bir hırsız simülatörüdür. Oyun, çalınacak bir dizi farklı konum ve öğe sunuyor.

İndirme sayısı:
10049
Yayın yılı:
2023





American Theft 80s oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) American Theft 80s dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales American Theft 80s klasörüne koyun.

3. Türkçe yama American Theft 80s ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


American Theft 80s oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve American Theft 80s içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto Ve eşlik eden çok oyunculu bir oyundur.
Kendi American Chopper™ınızı yaratın, inşa edin ve sürün! Başarılı TV dizisi American Chopper™ın dükkanında işe alın.
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for PC ve PS3, Grand Theft Auto IV için The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony dahil olmak üzere iki hikaye DLCsi setidir.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
American Trucker: The Simulation, Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan yollarda hareket eden on sekiz tekerlekli bir kamyonun şoförü rolünü oynadığımız bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle