Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pacific Fighters Türkçe yama

20.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pacific Fighters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Kindly sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pacific Fighters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Pacific Fighters, IL-2 Sturmovik ve genişleme paketlerinden (The Forgotten Battles, The Forgotten Battles Ace Exp. Pack ve Combat Over Europe), Maddox Games tarafından hazırlanan II.

İndirme sayısı:
8748
Yayın yılı:
2004





Pacific Fighters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pacific Fighters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pacific Fighters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pacific Fighters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pacific Fighters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pacific Fighters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warplanes: Battles over Pacific, Polonyalı bağımsız stüdyo Home Net Games tarafından yaratılan, Warplanes: WW1 Fightersın devamı niteliğindeki serinin bir sonraki bölümü olan bir uçuş simülasyonudur.
The King of Fighters XV, ilk bölümü 1994 yılında Neo Geo konsolu ve atari makinelerinde piyasaya sürülen ikonik dövüş oyunu serisinin on beşinci bölümüdür.
BANZAİ! Bölüm I: 1941 1943 Pasifike Hoş Geldiniz! Muharebe uçuşu simülasyonu Pacific Fighters için bu eşsiz genişleme paketi ile Japon, Avustralya ve Amerikan hava kuvvetleri arasındaki en heyecan
Fighters Uncaged, Kinect hareket denetleyicisi gerektiren ilk Xbox 360 kavga oyunudur.
PC ve PS4 için King of Fighters XIV, 1994 yılında Neo Geo konsolunda ve arcade dolaplarında başlatılan efsanevi Japon dövüş oyunları serisinin on dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle