Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jet Car Stunts Türkçe yama

15.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Jet Car Stunts. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jet Car Stunts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Jet Car Stunts ilginç bir yarış oyunu ve son derece popüler bir mobil prodüksiyonun limanıdır. Başlık, Atomic Ninjas ve Foosball 2012yi yaratmasıyla tanınan Grip Games stüdyosu tarafından tasarlandı ve daha yüksek kaliteli grafiklerin yanı sıra yeni modlar, parçalar ve diğer öğeler sunmak için önemli ölçüde geliştirildi.

İndirme sayısı:
10356
Yayın yılı:
2014





Jet Car Stunts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jet Car Stunts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jet Car Stunts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jet Car Stunts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jet Car Stunts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jet Car Stunts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Atomic Ninjas, diğer oyunculara karşı çılgın çevrimiçi maçlarda süper güçlü ninjaları kontrol ettiğiniz renkli ve eğlenceli bir çok oyunculu aksiyon oyunudur.
Jet Car Stunts 2 sıra dışı bir yarış oyunudur. Oyun, serinin ilk bölümünün arkasındaki geliştiricinin aynısı olan True Axis stüdyosu tarafından üretildi.
Stunts Final Stage, klasik Stunts oyunu fikrine dayanan bir oyundur. Oyunun ana fikri, akrobatik stunts (bu nedenle oyunun adı) gerçekleştirirken çeşitli pistlerde arabaları yarıştırmaktır.
PS4, PC vb. için GRIP, Caged Elementin fütüristik bir yarış oyunudur.
LEGO serisindeki bir başka oyun egzotik bir adada geçiyor. Oyuncu yine bir LEGO adamının rolünü üstlenir.
Yorumlar
Yorum ekle