Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zynga Poker Texas Holdem Türkçe yama

19.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Zynga Poker Texas Holdem, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Zynga Poker Texas Holdem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Zynga Poker Texas Holdem, Empires and Allies, Looney Tunes Dash! ve FarmVille adlı popüler ekonomik stratejiler serisini yaratmasıyla da bilinen Zynga tarafından geliştirilmiş bir oyundur.

İndirme sayısı:
9112
Yayın yılı:
2010





Zynga Poker Texas Holdem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zynga Poker Texas Holdem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zynga Poker Texas Holdem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zynga Poker Texas Holdem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zynga Poker Texas Holdem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zynga Poker Texas Holdem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Poker Masters, bize kesinlikle poker olan büyüleyici bir kart oyununun dünyasını göstermek için Liquid Games tarafından yaratılmış bir oyundur.
Texas Chain Saw Massacre, çok oyunculu için geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur.
Full House Poker ile her şeyin üstesinden gelin! Texas Hold Emi arkadaşlarınıza ve dünya çapındaki binlerce oyuncuya karşı oynayın ve benzersiz anlatımlar ve bolca açılabilir öğelerle kişiliğinizi
Poker Club, dünyanın en popüler kart oyunlarından biri olan Texas Holdem pokerine adanmış bir oyundur.
Looney Tunes Dash! FarmVille 2, Empires and Allies veya CastleVille gibi oyunlardan sıradan oyuncular tarafından bilinen Zynga stüdyosundaki geliştiriciler, Warner Bros tarafından Looney Tunes ve
Yorumlar
Yorum ekle