Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ring of Red Türkçe yama

15.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ring of Red. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Ring of Red (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Ring of Red, sıra tabanlı sistem ve gerçek zamanlı oyunun unsurlarını birleştiren çok ilginç bir stratejidir. Oyun sırasında yosun takımlarının, yani büyük metal makinelerin kontrolünü ele alıyoruz.

İndirme sayısı:
9523
Yayın yılı:
2001





Ring of Red oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ring of Red dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ring of Red klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ring of Red ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ring of Red oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ring of Red içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ring of Elysium, Çinli bir geliştirici olan Tencentin dahili stüdyosu Aurora tarafından geliştirilen çevrimiçi bir battle royale oyunudur.
Ebedi Yüzük, temel yüzüklerin gücünü kullanma ve güçlü büyüler yapma yeteneğine sahip bir adam olan Kain Morganın hikayesini anlatıyor.
Phobos Vector Prime: The First Ring, bağımsız Gunstar Studio tarafından geliştirilen bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Yüzük II, Siegfried, Siegmund ve Sieglindenin oğlu Siegfriedin hikayesidir ve Brunehildeyi kurtarmadan önce Yüzüğü nasıl bulup fethettiğini anlatır.
Ring of Pain, bir zindan paletli, roguelike ve kart oyununun bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle