Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

kill.switch Türkçe yama

21.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, kill.switch, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BRD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni kill.switch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Siper al. Hedef al. Devralmak. kill.switch™te karanlık bir gündemi olan çok yetenekli bir askeri ajanın rolünü üstlenin. İlk görevleriniz sizi Orta Doğu, Hazar Denizi bölgesi ve Kuzey Kore gibi küresel sıcak noktalara götürür.

İndirme sayısı:
9652
Yayın yılı:
2003





kill.switch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) kill.switch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales kill.switch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama kill.switch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


kill.switch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve kill.switch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kill la Kill the Game, Hiroyuki Imiashi tarafından yönetilen popüler anime ve Ryo Akizuki tarafından yazılan manga lisansına dayanan üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Kill It with Fire, oyun sırasında verilen hasar ne olursa olsun örümcekleri yok etme ile uğraştığımız çılgın bir aksiyon oyunudur.
Warhammer 40,000: Kill Team, Games Workshop tarafından yaratılan Warhammer 40,000 evreninde geçen bir arcade oyunudur.
Dünyanın herhangi bir yerinde onları bir yerde saklanarak bulabilirsin.
Kill Strain for PS4, 5e 5e 2 yapısıyla olağandışı bir sistemden yararlanan, oynaması ücretsiz bir takım İnternet nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle