Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocketmen: Axis of Evil Türkçe yama

01.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rocketmen: Axis of Evil, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Rocketmen: Axis of Evil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Bu arcade shooter oyununda oyuncular, Güneş Sistemini özgürleştirmek için verdikleri amansız, çılgın mücadelede Alliance of Free Planetsin kahramanlarına katılacaklar.

İndirme sayısı:
9088
Yayın yılı:
2008





Rocketmen: Axis of Evil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocketmen: Axis of Evil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocketmen: Axis of Evil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocketmen: Axis of Evil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocketmen: Axis of Evil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocketmen: Axis of Evil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Aim, tüm Resident Evil serisi için tipik olan, karanlık iklimlerde geçen başka bir üründür.
Satranç Vs. Kötülük Ekseni, bilgisayar satrancının alışılmadık bir çeşididir ve bunun nedeni, başlığın esprili bir şekilde dünya terörizminin sorunlarına atıfta bulunmasıdır.
Resident Evil: The Mercenaries 3D, Nintendo 3DSye geliyor! Resident Evil The Mercenaries 3D ilk kez, elde taşınabilir bir konsolda yoğun Mercenaries oyun deneyimini sunuyor.
Capcomun Rocketmeninin bir sonraki bölümü: Axis of Evil geliyor! Orijinal dijital olarak dağıtılan oyunun bir genişletmesi olan Rocketmen: It Came from Your Uranus, sırasıyla 14 Mayıs Çarşamba ve 15
Axis & Allies Online, II. Dünya Savaşı gerçekliğinde geçen sıra tabanlı bir stratejidir ve Avalon Hill tarafından yayınlanan klasik masa oyununun bir uyarlamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle