Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Empire Earth III Türkçe yama

18.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Empire Earth III, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Braga Software, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Empire Earth III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Empire Earth® III, efsanevi gerçek zamanlı strateji serisini ve oyun türünü yeni zirvelere taşıyor. Çığır açan yeni oyun, dünyayı fethetmek için muhteşem bir küresel perspektif sunarak DÜNYAYI gerçekten Empire Earthe yerleştiriyor.

İndirme sayısı:
8528
Yayın yılı:
2007





Empire Earth III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Empire Earth III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Empire Earth III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Empire Earth III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Empire Earth III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Empire Earth III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Empire Earth II, tarih öncesi çağlardan uzay yolculuğu çağına kadar onlara liderlik etme misyonuyla on dört medeniyetten birinin kontrolünü üstlenmemizi sağlayan popüler bir gerçek zamanlı
The Settlers: Rise Of An Empire The Eastern Realm, popüler ekonomi simülasyon serisinin altıncı bölümü olan The Settlers: Rise of an Empire PC için ilk resmi genişleme paketidir.
Horizons, efsane ve irfan dünyasında geçen Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunu (MMORPG) oyunudur.
Last Empire War Z: Strategy, im30.net stüdyosu tarafından geliştirilen bir mobil strateji oyunudur.
İmparatorluk ve Devlet nedir? Empire & State, çok oyunculu çevrimiçi dünyanın yeni bir türüdür.
Yorumlar
Yorum ekle