Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trine 4: Melody of Mystery Türkçe yama

17.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Trine 4: Melody of Mystery. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Trine 4: Melody of Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Melody of Mystery, Trine 4: The Nightmare Princein ilk eklentisi olup, üç kahramanın tekrar Astral Towera giderek oradaki gizemli olaylardan dolayı uzun bir uykuya dalmış öğrencilere yardım etmek için gittikleri 6 seviyeli bir kampanyadan oluşur.

İndirme sayısı:
8807
Yayın yılı:
2020





Trine 4: Melody of Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trine 4: Melody of Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trine 4: Melody of Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trine 4: Melody of Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trine 4: Melody of Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trine 4: Melody of Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trine 4, Frozenbyte stüdyosu tarafından yaratılan popüler mantık platform oyunları serisinin dördüncü bölümüdür.
Infa Pira Dependency (IPD) adlı gizemli bir salgın, Reyvateilsi delirtiyor ve yüzen Metafalss adasında onları öldürüyor.
Trine: Ultimate Collection, Trine serisinden dört platform ve mantık oyununun bir derlemesidir: Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power ve Trine 4: The
PC, PS4 vb. için Trine 2, mantık oyunları unsurlarıyla dolu renkli bir platform oyunudur.
Trine 2: Goblin Menace, Trine 2 oyun dünyasına altı yeni beceri ve altı benzersiz seviyeye yayılan tamamen yeni bir senaryo getiriyor ve orijinal Trine 2nin ödüllü görsellerini daha da geliştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle