Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back Türkçe yama

26.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
TAM KUPONUNUZLA ÇIKARMAYA BAŞLAMANIN GÜVENLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜNÜZDE... Avcılar buna dayanamaz! Bir televizyon magazin programında sızlanan avcılardan oluşan paçavra bir koleksiyon ortaya çıktığında, onların dokunaklı konuşmaları, arada sırada başın arkasındaki sandalye de dahil olmak üzere, hayal kırıklığı ve öfke ifadelerine yol açar.

İndirme sayısı:
10810
Yayın yılı:
2001





Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deer Avenger 4: The Rednecks Strike Back içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Astro Avenger serisinin ilk bölümü, şaşırtıcı derecede başarılı bir yapım oldu ve aynı zamanda arcade shooter türünün ölmediğini de kanıtladı.
PC, XONE vb. için Deer God, hayatta kalmaya odaklanan, reenkarnasyon ve karma konularını harekete geçiren bir platform oyunu ve RPGnin orijinal bir karışımıdır.
Bu, şüphesiz balıkçılık olan büyüleyici av sporu hakkında bir oyundur.
Deer & Boy, platform oyunu mekaniği ve macera oyunu öğelerine sahip bir arcade oyunudur.
Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2, Indi Creates stüdyosu tarafından geliştirilen bir bilim kurgu platformlu aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle