Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Insane Robots Türkçe yama

03.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Insane Robots. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Insane Robots (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Insane Robots, bağımsız bir Playniac stüdyosu tarafından oluşturulan kart oyunu ve RPG özelliklerine sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9950
Yayın yılı:
2018





Insane Robots oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Insane Robots dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Insane Robots klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Insane Robots ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Insane Robots oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Insane Robots içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GUNS and ROBOTS, yaratıcı karakter tasarımı ve sonsuz bir özelleştirme özellikleri listesi ile ücretsiz çevrimiçi nişancı oyunudur.
Codemastersın PCdeki 4x4 yarış isyanı ile İnternet üzerinden oynamayı tamamlayarak kendinizi Çılgınlaştırın.
Insane Speedway 2 bir yarış pisti takım yöneticisidir. 1998de Polonya Takım Şampiyonasına katılan tüm I ve II lig takımlarını içerir.
The Trouble With Robots, bağımsız Digital Chestnut stüdyosunun ilk yapımı.
Hayatta kalmayı öğrenmek, çevrenizi anlamlandırmak ve mobilya yemek hakkında prosedürel olarak oluşturulmuş bir gizli oyun.
Yorumlar
Yorum ekle