Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters Türkçe yama

27.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Yo-kai Watch 2: Psychic Specters. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Yo-kai Watch 2: Psychic Specters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Yo-kai 2: Psychic Specters, 2013te kurulan Level-5 stüdyosu (Ni no Kuni, Rogue Galaxy) tarafından oluşturulan jRPG serisinin ikinci girişinin üçüncü versiyonudur.

İndirme sayısı:
8085
Yayın yılı:
2017





Yo-kai Watch 2: Psychic Specters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yo-kai Watch 2: Psychic Specters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yo-kai Watch 2: Psychic Specters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yo-kai Watch 2: Psychic Specters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yo-kai Watch 2: Psychic Specters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yo-kai Watch 2: Psychic Specters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Psişik Dedektif, etkileşimli film geleneğinde yaratılmış alışılmadık bir dedektif macera oyunudur.
Yo-kai Watch 2: Nintendo 3DSde bulunan Fleshy Souls, Japonyada son derece popüler olan ve genç oyuncular düşünülerek oluşturulmuş bir jRPG serisinin ikinci bölümüdür.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Psychic Force, Japon geliştiriciler tarafından Taitoda hazırlanan, olağanüstü güçlere sahip savaşçılar arasında düelloların yapıldığı, atari makinesi dövüş oyununun üç boyutlu bir limanıdır.
İlk olarak 1998de atari makinelerinde piyasaya sürülen bir dövüş oyununun limanı.
Yorumlar
Yorum ekle