Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Winnie the Pooh Toddler Deluxe Türkçe yama

04.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Winnie the Pooh Toddler Deluxe, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir XOR37H.

Oyun için türkçe yama metni Winnie the Pooh Toddler Deluxe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Winnie the Pooh Toddler Deluxe, Disney Interactive şirketinin en küçük çocukları (3 yaşından itibaren) için A.A.nın Winnie the Pooh kitabına dayanan bir aile oyunudur.

İndirme sayısı:
9253
Yayın yılı:
2004





Winnie the Pooh Toddler Deluxe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Winnie the Pooh Toddler Deluxe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Winnie the Pooh Toddler Deluxe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Winnie the Pooh Toddler Deluxe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Winnie the Pooh Toddler Deluxe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Winnie the Pooh Toddler Deluxe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Winnie the Pooh, aynı adlı yeni filme dayanan yeni oyundur. Filmle aynı hikayeyi takip eden Winnie the Pooh, aksiyon odaklı hikaye anlatımı sunmaya odaklanan ve çocuklar için eğitici içerikler içeren
"Winnie Kindergarten" serisinin ikinci eğitici oyunu, adından da anlaşılacağı gibi "orta yaşlı çocuklar", yani 5 yaşından büyük çocuklar için tasarlanmıştır.
Winnie the Pooh Kindergarten Deluxe, yeni Disney İnteraktif oyun serisinin üçüncü oyunudur ve çocuğu gelişimin sonraki aşamalarında yönlendirir.
Deluxe Ski Jump 3, tam 3D grafiklerde bağımlılık yapan bir kayakla atlama oyunudur.
Pic-a-Pix Deluxe, Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U konsolları için yayınlanan bir bulmaca oyunu olan Pic-a-Pix Colorın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle