Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

RealMYST Türkçe yama

07.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik RealMYST. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni RealMYST (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
PC ve iOS platformunda piyasaya sürülen realMyst, orijinal olarak 1995te hem PC hem de Macte piyasaya sürülen kült macera oyunu Mystin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
9019
Yayın yılı:
2000





RealMYST oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) RealMYST dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales RealMYST klasörüne koyun.

3. Türkçe yama RealMYST ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


RealMYST oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve RealMYST içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 için mevcut olan Patapon 2 Remastered, 2008de PSPde piyasaya sürülen Patapon 2nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
GrimGrimoire OnceMore, 2007de GrimGrimoire adı altında piyasaya sürülen RTSnin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş versiyonudur.
Metroid: Samus Returns for 3DS, orijinal olarak 1991de Game Boyda piyasaya sürülen Metroid II: Samus Returnsün yeniden düzenlenmiş ve baştan sona yenilenmiş bir sürümüdür.
Simon the Sorcerer: 20th Anniversary Edition, AdventureSoftun klasik iki boyutlu tıkla ve tıkla macerasının orijinal olarak 1993te PClerde piyasaya sürülen yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Mystin çıkışından yaklaşık 20 yıl sonra, orijinal oyunun yazarları, oyunun 2000 yılında hazırlanan realMYST olarak bilinen üç boyutlu bir versiyonuna dayanarak çıkış yıl dönümünü kutlamaya karar
Yorumlar
Yorum ekle