Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Koudelka Türkçe yama

26.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Koudelka. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Koudelka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Koudelka, 1999da PS1de yayınlanan bir korku jRPGsidir. Bu, daha sonra Shadow Hearts serisi tarafından geliştirilen evrendeki ilk oyun setidir. Oyun, Secret of Man serisi Hiroki Kikutanın müzik bestecisi tarafından kurulan Sacnoth tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
10267
Yayın yılı:
1999





Koudelka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Koudelka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Koudelka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Koudelka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Koudelka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Koudelka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Secret Service: Ultimate Sacrifice, Tigon (Vin Diesel tarafından kurulan bir stüdyo) tarafından geliştirilen ve Activision Value tarafından yayınlanan birinci şahıs bir taktik nişancı oyunudur.
Kingdom Hearts HD 2.8: PS4 için Final Chapter Prologue, Square Enix tarafından oluşturulan ve ilk girişi 2001de yayınlanan popüler bir jRPG serisi olan Kingdom Heartsın yenilenen oyunlarının üçüncü
Acclaim Studiosun popüler çizgi roman serisi TPP yapımına dayanmaktadır.
Atelier Ryza: The Queen of Everlasting Darkness ve The Secret Hideout, kökleri ilk PlayStation konsoluna dayanan popüler jRPG serisi Atelierin bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle