Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warhammer 40,000: Battle Sister Türkçe yama

27.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Warhammer 40,000: Battle Sister. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Team X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Warhammer 40,000: Battle Sister (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Warhammer 40,000: Battle Sister, Warhammer 40,000in karanlık evreninde geçen bir aksiyon oyunudur. Oyun sanal gerçeklik teknolojisini kullanır. İnsanlığın çeşitli düşmanlarına karşı duran, itibarlı Battle Sister (Adepta Sororitas) rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
8032
Yayın yılı:
2020





Warhammer 40,000: Battle Sister oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warhammer 40,000: Battle Sister dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warhammer 40,000: Battle Sister klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warhammer 40,000: Battle Sister ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warhammer 40,000: Battle Sister oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warhammer 40,000: Battle Sister içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warhammer: Mark of Chaos Battle March, son derece popüler fantezi dünyası Warhammerın gerçeklerine dayanan gerçek zamanlı savaş stratejisinin ilk resmi uzantısıdır.
PC ve iOS için Horus Heresy: Battle of Tallarn, Warhammer 40.000 evreninde geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
Yıkıcı büyü enerjisiyle dolu, savaşla paramparça edilmiş ve sonsuza dek savaşa mahkum edilmiş Warhammer dünyası, mutlak bir yok oluşun eşiğinde sallanıyor.
Bu strateji ve hızlı zeka oyunu, oyunculara toplamaları, takas etmeleri ve nihayetinde rakiplerini yenmek için kullanmaları için 400den fazla kart sunuyor.
Dark Omen, Shadow of the Horned Rattan sonra Warhammer Fantasy Battle dünyasında geçen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle