Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Turing Test Türkçe yama

03.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Turing Test. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Turing Test (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
PC ve XONE için Turing Testi bir FPP mantık bulmacası oyunudur. Pneuma: Breath of Lifeın yaratıcıları tarafından kurulan Bulkhead Interactive tarafından geliştirildi ve Square Enix tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9720
Yayın yılı:
2016





The Turing Test oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Turing Test dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Turing Test klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Turing Test ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Turing Test oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Turing Test içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Test Drive: Off Road serisinin bir başka parçası olan bu oyunda, bazılarının "küçük tank" olarak adlandırdığı "küçük tank" HAMMERı bile içeren dört tekerlekten çekişli bir araç sürücüsü rolünü
PC, X360 ve PS3 için Test Drive Unlimited 2, popüler bir yarış serisinin başka bir bölümüdür.
Pneuma: PC, XONE ve PS4 için, evrenin başlangıcını izleyerek kendi adını taşıyan tanrı Pneuma olarak oynadığınız macera unsurlarına sahip bir FPP mantık bulmacası oyunudur.
Test Drive 4, gerçekçi sürüş tarzına büyük önem verilen yarış oyununun dördüncü bölümüdür.
1987 yılında başlatılan Test Drive serisi, yıllar içinde imajını değiştiren sayısız taksit seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.
Yorumlar
Yorum ekle