Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legions of Steel Türkçe yama

23.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Legions of Steel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AkEd, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Legions of Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Legions of Steel, bilim kurgu sıra tabanlı bir strateji oyunu ve aynı adlı bir masa oyununun sanal uyarlamasıdır. Oyun PC Windows ve popüler mobil cihazlar (iOS/Android) için piyasaya sürüldü ve Fransız stüdyo Nyx ve deneyimli yapımcı Slitherine tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10578
Yayın yılı:
2015





Legions of Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legions of Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legions of Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legions of Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legions of Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legions of Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena: Warriors, zengin bir fantezi dünyasında geçen bir rol yapma strateji oyunudur.
Rise of Legions, oynaması ücretsiz modelde dağıtılan bir fantezi gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Galaga Legions DX, modern bilgisayar oyunları pazarının temellerini atan seriye aittir.
Aion: Legions of War, portföyünde Lineage serisi veya hepsinden önemlisi PCde bulunan Aion gibi oyunları içeren şirket olan NCSoft tarafından geliştirilen bir mobil aksiyon RPGsidir.
Dark Legions, diğerleri arasında Blood Omen: Legacy of Kainden bilinen Silicon Knights ekibi tarafından hazırlanan ve bu tür yapımların tüm hayranları tarafından iyi bilinen bir şirket olan SSI
Yorumlar
Yorum ekle