Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frostpunk: Beyond the Ice Türkçe yama

21.09.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Frostpunk: Beyond the Ice. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Frostpunk: Beyond the Ice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Frostpunk Mobile, Polonyalı 11 bit stüdyoları tarafından geliştirilen sıcak memnuniyetle karşılanan Frostpunkın mobil baskısıdır. Mobile, oyunun masaüstü sürümünde modellenen yeni bir oyundur.

İndirme sayısı:
8888
Yayın yılı:
2023





Frostpunk: Beyond the Ice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frostpunk: Beyond the Ice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frostpunk: Beyond the Ice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frostpunk: Beyond the Ice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frostpunk: Beyond the Ice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frostpunk: Beyond the Ice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Path of Exile: Mobile, çevrimiçi oyun için oluşturulmuş ünlü aksiyon RPGsinin mobil versiyonudur (içeriğin çoğu tek başına da deneyimlenebilir).
The Last Autumn, Nisan 2018de piyasaya sürülen bir strateji oyunu olan Frostpunkın ilk büyük genişleme paketidir.
Frostpunk: On the Edge, Frostpunk strateji oyununa bir başka eklentidir.
PC için Mobile Empire, Çinli bir stüdyo Shanghai huan zhen Info Tech tarafından geliştirilen bir ekonomik strateji oyunudur.
Apex Legends Mobile, Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen çılgınca popüler Apex Legendsın mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle