Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Elder Scrolls III: Morrowind Türkçe yama

17.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Elder Scrolls III: Morrowind. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iOTA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Elder Scrolls III: Morrowind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
En büyük cRPG serilerinden birinin bir başka bölümü olan The Elder Scrolls III: PC ve XBX için Morrowind, Tamriel Imperiumun devasa dünyasında gerçekleşen üçüncü destansı maceradır.

İndirme sayısı:
8823
Yayın yılı:
2002





The Elder Scrolls III: Morrowind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Elder Scrolls III: Morrowind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Elder Scrolls III: Morrowind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Elder Scrolls III: Morrowind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Elder Scrolls III: Morrowind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Elder Scrolls III: Morrowind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Elder Scrolls Online, dünyada Elder Scrolls serisinde gerçekleşen bir MMO oyunudur.
The Elder Scrolls III: Tribunal, The Elder Scrolls III: Morrowindin ilk resmi genişleme paketidir.
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC, PS4 ve XONE için Morrowind, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited adlı bir MMORPG için başka bir büyük genişleme paketidir.
The Elder Scrolls Online: Morrowind – Horns of the Reach PC, PS4 ve XONE için The Elder Scrolls Onlineın ilk resmi DLCsidir: Morrowind, MMORPG The Elder Scrolls Online: Tamirel Unlimited için şimdiye
Destansı cRPG serisinin ilk bölümü The Elder Scrolls: Arena, 18 farklı ırkın yaşadığı Tamriel adlı devasa fantezi dünyasında geçiyor.
Yorumlar
Yorum ekle