Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bass Strike Türkçe yama

27.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Bass Strike. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Bass Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Bass Strike, olta balıkçılığı ile ilgili başka bir başlık. Ancak, oyunun Gamecube Top Anglerda yayınlanan gibi türün çoğu temsilcisinden daha karmaşık olduğu şimdi açıkça belirtilmelidir.

İndirme sayısı:
9505
Yayın yılı:
2001





Bass Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bass Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bass Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bass Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bass Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bass Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Big Bass Arcade ile balıklarla savaşmanın adrenalini yakalayın! Big Bass Arcade, basların ısırdığı ve kavga ettiği aksiyonla ilgili!
Mark Davis Pro Bass Challenge, Natsume tarafından yayınlanan ve balıkçılıkla ilgilenen bir başka başlık.
Bass Pro Shops: Wii ve X360ta yayınlanan The Hunt, Griffin Internationalın geliştirme ekibi ile bir Amerikan balıkçılık ve av ekipmanı mağazaları zinciri olan Bass Pro Shops arasındaki işbirliğinin
Video oyunu balıkçılığı hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı! Super Black Bass Fishing, sizi dünyanın dört bir yanında, yakalaması en zor ve en iyi balıklarla dolu göllere götürecek.
Super Black Bass 3D, gelişmiş ve güçlü bir olta balıkçılığı simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle