Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DayZ Türkçe yama

22.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz DayZ. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni DayZ (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
DayZ, oyunun hayatta kalma yönüne odaklanan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Nüfusun çoğunun kana susamış zombilere dönüştüğü bir dünyada geçiyor.

İndirme sayısı:
9439
Yayın yılı:
2018





DayZ oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DayZ dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DayZ klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DayZ ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DayZ oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DayZ içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Sea, DayZ ve Monster Hunter serisi gibi oyunlardan ilham alan korku ve macera oyunlarının özelliklerine sahip bir sandbox hayatta kalma oyunudur.
Rust, Minecraft, DayZ veya S.T.A.L.K.E.R. gibi oyunlardan ilham alan bir birinci şahıs, sanal alan, hayatta kalma oyunudur.
Survivor GameZ, bir dizi orijinal kural tarafından yönetilen yeni bir battle royale modunu tanıtan DayZ nişancı oyunu için bir genişlemedir.
Livonia, DayZ adlı hayatta kalma oyununa yapılan genişlemenin adıdır.
Rooted, The Last of Us serisinden ve SCUM veya DayZ gibi diğer oyunlardan esinlenen kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle