Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Amnesia: The Bunker Türkçe yama

20.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Amnesia: The Bunker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Amnesia: The Bunker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Amnezi: Bunker, sürtünme oyunları stüdyosundan birinci şahıs Survival Korku serisinin dördüncü taksitidir. Bu kez geliştirici, oyunu önemli ölçüde çeşitlendiren ve oyuncuya daha büyük bir özgürlük hissi veren birkaç yenilik tanıttı.

İndirme sayısı:
10905
Yayın yılı:
2023





Amnesia: The Bunker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Amnesia: The Bunker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Amnesia: The Bunker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Amnesia: The Bunker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Amnesia: The Bunker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Amnesia: The Bunker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Amnesia: A Machine for Pigs for PC, korku türünde uzman olarak tanınan (Penumbra oyun serisinin başarısı sayesinde) Frictional Games Studios tarafından yaratılan serinin ikinci oyunudur.
Amnesia: Collection PS4 ve PC için iki oyundan oluşan bir pakettir: Justine eklentisi ile Amnesia: The Dark Descent ve Amnesia: A Machine for Pigs.
Amnesia: Rebirth, 2010 yılında piyasaya sürülen FPP hayatta kalma korku serisinin üçüncü bölümüdür.
Life in Bunker, PCde yayınlanan kıyamet sonrası bir ekonomik stratejidir.
PC, SWITCH vb. için Bunker, tamamen 90ların sonlarında popüler olan Full Motion Video teknolojisi temelinde oluşturulmuş bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle