Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scarygirl Türkçe yama

06.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Scarygirl. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Scarygirl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Tanınmış sanatçı Nathan Jurevicius tarafından yaratılan Scarygirl çizgi romanına dayanan Scarygirl, eşsiz, güzel tuhaf bir dünyada harika bir maceradır.

İndirme sayısı:
8163
Yayın yılı:
2012





Scarygirl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scarygirl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scarygirl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scarygirl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scarygirl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scarygirl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow Man: Remastered, Amerikalı yayıncı Valiantın bir çizgi romanına dayanan 1999 aksiyon macera oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Ev, güzel bir şekilde gerçekleştirilmiş bir piksel dünyasında geçen eşsiz bir korku macerasıdır.
Land of Borostworowdaki Kajko ve Kokoszdan sonra bir başka oyun, tamamen Janusz Christynin kült çizgi romanına veya daha doğrusu The School of Flyinge dayanan çocuklar için (dört yaşından itibaren)
PC, AND ve iOSta yayınlanan XIII: Lost Identity, Belçikalı sanatçı Jean Van Hamme ve William Vance tarafından yaratılan XIII çizgi roman serisinden bilinen bir evrende geçen bir casus macera oyunudur.
Patolojik, oyuncunun ruh halini doğrudan etkileyen dramatik bir oyunun eşsiz bir örneğidir.
Yorumlar
Yorum ekle