Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hamster on Rails Türkçe yama

03.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hamster on Rails. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hamster on Rails (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Hamster on Rails, Hamster Villageı kurtarmak için demiryolu rayları inşa ettiğimiz izometrik bir bulmaca oyunudur. Brezilya merkezli üç kişilik bir stüdyo olan Virtual Arts tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
9579
Yayın yılı:
2023





Hamster on Rails oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hamster on Rails dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hamster on Rails klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hamster on Rails ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hamster on Rails oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hamster on Rails içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rails Across America, 1830dan yakın geleceğe kadar olan dönemi kapsayan, Kuzey Amerikadaki bir demiryolu imparatorlukları oyunudur.
Steam: Rails to Riches, Polonyalı Acram Digital stüdyosu tarafından geliştirilen bir ekonomik strateji oyunudur.
Çavuş Fluff ve diğer Hamster Kahramanları önemli bir görevdeyken, kötü Hamster X tarafından kurulan bir tuzağa düşerler.
Hamster Newton, gizemli bir altın tohum keşfettiklerinde arkadaşı Sookie ile sahilde eğleniyor.
Sportif mükemmellik arayışı nadiren bu kadar sevimli olmuştur. Hamtaro: Ham-Ham Games, bir dizi heyecan dolu spor etkinliğinde yarışan önceki Hamtaro gezilerinin sevimli hamster halkını görüyor.
Yorumlar
Yorum ekle