Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO Batman 2: DC Super Heroes Türkçe yama

15.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz LEGO Batman 2: DC Super Heroes! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DOT.EXE.

Oyun için türkçe yama metni LEGO Batman 2: DC Super Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
LEGO tuğlalarından oluşan bir evren yapısında geçen başka bir oyun. Bu sefer oyuncu, Gotham Cityyi kötü Lex Luthor ve Jokerden kurtarmak zorunda olan popüler bir süper kahraman olan Batman rolünü üstleniyor.

İndirme sayısı:
10566
Yayın yılı:
2012





LEGO Batman 2: DC Super Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO Batman 2: DC Super Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO Batman 2: DC Super Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO Batman 2: DC Super Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO Batman 2: DC Super Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO Batman 2: DC Super Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Marvel Super Heroes, LEGO tuğlalarından yapılmış dünyada geçen son derece popüler aksiyon-macera ailesi oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
LEGO Harry Potter: Years 1-4, J. K. Rowling tarafından yaratılan fantezi dünyasında geçen LEGO Indiana Jones, LEGO Batman ve LEGO Star Wars tarzında bir macera oyunudur.
LEGO DC Super-Villains, DC evreninde geçen başka bir aksiyon-macera LEGO oyunudur.
LEGO Batman: PC, X360 vb. için Video Oyunu, Travellers Tales (ayrıca çok beğenilen LEGO Star Wars serisinden de bilinir) tarafından geliştirilen popüler yapım parçalarını içeren başka bir oyundur.
LEGO Legacy: Heroes Unboxed, popüler LEGO lisansına dayalı bir mobil taktik RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle