Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Atari Flashback Classics Vol. 2 Türkçe yama

09.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Atari Flashback Classics Vol. 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AURA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Atari Flashback Classics Vol. 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Atari Flashback Classics Vol. 2, Atarinin atari makinelerinde ve Atari 2600de yayınlanan atari oyunlarının yeniden düzenlenmiş versiyonlarının ikinci (Atari Flashback Classics Vol.

İndirme sayısı:
10382
Yayın yılı:
2017





Atari Flashback Classics Vol. 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Atari Flashback Classics Vol. 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Atari Flashback Classics Vol. 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Atari Flashback Classics Vol. 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Atari Flashback Classics Vol. 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Atari Flashback Classics Vol. 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Atari Flashback Classics Vol. 3, Atari 2600 ve 5200 platformlarından bilinen birkaç düzine eski oyunun yanı sıra M Networkten arşiv oyunlarından oluşan kapsamlı bir koleksiyondur.
İlk kez, 10 klasik orijinal - Kırkayak, Füze KomutanlığıŽ ve daha fazlası - Nintendo DS™ sistemi için tek bir pakette.
Atari Flashback Classics Vol. 1, orijinal olarak Atarinin atari makinelerinde ve Atari 2600de piyasaya sürülen atari oyunlarının yeniden düzenlenmiş ve genişletilmiş sürümlerinin ilk paketidir.
Atari Flashback Classics, 20. yüzyılın 70lerinde ve 80lerinde çıkış yapan Atari tarafından geliştirilen 150 retro prodüksiyondan oluşan bir settir.
Video oyunlarının canlı televizyon kadar gerçek göründüğü bir dünyada yaşadığımız için, bunların hepsinin Pongdan kaynaklandığını kim düşünebilirdi?
Yorumlar
Yorum ekle