Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sky Aces Türkçe yama

20.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sky Aces. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama STATiC.

Oyun için türkçe yama metni Sky Aces (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Sky Aces, bütçe, arcade uçuş simülatörleri türüne aittir. Programın konusu Birinci Dünya Savaşı ve özellikle hava yönüdür. Müttefiklerin veya Almanların tarafını tutuyoruz ve ardından komutanlar tarafından bize emanet edilen bir dizi görevi yerine getirerek seçilen ülkenin küresel askeri başarısına katkıda bulunuyoruz.

İndirme sayısı:
10640
Yayın yılı:
2006





Sky Aces oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sky Aces dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sky Aces klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sky Aces ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sky Aces oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sky Aces içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Wings: Aces of the Sky, Birinci Dünya Savaşı arcade tarzı bir uçuş aksiyon oyunudur.
Red Wings: American Aces, Ekim 2020de piyasaya sürülen arcade hava atıcıları serisinin ikinci bölümüdür.
Aces of the Pacific, İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik Okyanusunun suları üzerinde gerçekleşen bir hava muharebe simülatörüdür.
Aces over Europe, Great War Planes adlı bir dizi uçuş simülatörünün parçası olan Aces of the Pacificten sonraki ikinci Dynamix oyunudur.
Mükemmel bir şekilde yeniden yaratılmış İkinci Dünya Savaşı uçağında uçuş!
Yorumlar
Yorum ekle