Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom Rush Frontiers Türkçe yama

05.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Kingdom Rush Frontiers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HOODLUM.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom Rush Frontiers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
PC, WWW vb. için Kingdom Rush Frontiers, 2011de piyasaya sürülen en popüler mobil strateji oyunlarından birinin (kule savunması) devamını getiriyor.

İndirme sayısı:
8685
Yayın yılı:
2013





Kingdom Rush Frontiers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom Rush Frontiers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom Rush Frontiers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom Rush Frontiers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom Rush Frontiers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom Rush Frontiers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Avatar, Avatarın film evreninde geçen bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, Ubisoft ve İsveçli stüdyosu Massive Entertainment (Far Cry 3, Tom Clancys The Division) tarafından geliştirildi.
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Legends of Kingdom Rush, 2011de piyasaya sürülen Kingdom Rush serisinin devamı olan roguelike unsurlara sahip bir RPGdir.
Kingdom Rush Vengeance, Uruguaydan Ironhide Game Studio tarafından 2011de başlatılan çok popüler kule savunma strateji oyunları serisinin dördüncü oyunudur.
Oil Rush, grup kontrolüne dayalı gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle