Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Technobabylon: Birthright Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Technobabylon: Birthright! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama JMP.

Oyun için türkçe yama metni Technobabylon: Birthright (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Technobabylon: Birthright, bir siberpunk macerasıdır. Bu, Technobabylonun 2015teki devamı. Her iki proje de Technocrat Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve yapım Wadjet Eye Games ekibi tarafından desteklendi.

İndirme sayısı:
9146
Yayın yılı:
2023





Technobabylon: Birthright oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Technobabylon: Birthright dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Technobabylon: Birthright klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Technobabylon: Birthright ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Technobabylon: Birthright oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Technobabylon: Birthright içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fire Emblems Fate: Birthright for 3DS, 1990da kurulan popüler bir taktik jRPG oyunu serisinin bir başka girişidir.
Technobabylon PC ve iOS, 1990ların tarzında klasik macera oyunları oluşturma ve yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Wadjet Eye Games tarafından geliştirilen eski tarz bir tıkla ve tıkla
Fire Emblem Fates: Revelation, iki 3DS jRPGsi için bir genişlemedir: Fire Emblem Fates: Birthright ve Fire Emblem Fates: Conquest ve bu oyunlardan birinin çalışması gerekir.
PC için Lamplight City, Grundislav Games tarafından geliştirilen ve Primordia ve Technobabylon gibi popüler oyunlar üzerinde çalıştığı bilinen Wadjet Eye Games tarafından yayınlanan klasik bir tıkla
Mistborn: Birthright for PC, PS4 ve XONE, Brandon Sanderson tarafından yazılan popüler bir dizi fantastik roman Mistborna dayanan bir cRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle