Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beat Hazard 2 Türkçe yama

28.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Beat Hazard 2! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BAKA!, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Beat Hazard 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Beat Hazard 2, 2010da başlayan bir dizi orijinal shootem up oyununun ikinci bölümüdür. Oyun, orijinal bağımsız stüdyo Cold Beam Gamesin yaratıcıları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8669
Yayın yılı:
2019





Beat Hazard 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beat Hazard 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beat Hazard 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beat Hazard 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beat Hazard 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beat Hazard 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyun mekaniğinde yeni bir deneyime hoş geldiniz: Müziğiniz Tarafından Desteklenen Beat Hazard Oynanışı!
PC için piyasaya sürülen bir zaman yönetimi üzerine tıkla ve tıkla oyunu.
Super Beat Sports for SWITCH, birkaç spor disiplininin kurallarına gevşek bir şekilde dayanan 5 arcade oyununun bir derlemesidir.
Hardcore video oyunu hayranları için nihai arcade aksiyon deneyimi! Matt Hazard: Blood Bath and Beyond, tüm zamanların en iyi yandan kaydırmalı aksiyon oyunlarına bir saygı duruşu niteliğindedir.
Beat Gambling, oyuncunun yüklediği bir şarkının analiz edilerek seviyelerin, düşman ayarlarının ve bonus dağılımının belirlendiği iki boyutlu bir atış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle