Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Harvest Moon: Another Wonderful Life Türkçe yama

10.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Harvest Moon: Another Wonderful Life. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Harvest Moon: Another Wonderful Life (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Hasat Ayı: Başka Harika Hayat, her biri hayatınızın farklı bir bölümünü temsil eden 6 bölümden oluşur. Başarılarınız ve başarısızlıklarınız sonraki bölümlere yansıyacak.

İndirme sayısı:
8068
Yayın yılı:
2005





Harvest Moon: Another Wonderful Life oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Harvest Moon: Another Wonderful Life dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Harvest Moon: Another Wonderful Life klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Harvest Moon: Another Wonderful Life ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Harvest Moon: Another Wonderful Life oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Harvest Moon: Another Wonderful Life içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mad Dash, Natsume stüdyosu tarafından geliştirilen Harvest Moon serisinin bir sonraki bölümünün altyazısıdır.
PC, PS4 ve SWITCH için Harvest Moon: Light of Hope, jRPG, macera oyunu ve Harvest Moon serisinin bir parçası olan bir aile simülatörünün bir karışımıdır.
Puzzle de Harvest Moon, çok popüler olan ve elbette Natsume tarafından yayınlanan bir dizi ürünün bir başka temsilcisidir.
Seasonsın Hikayesi: A Wonderful Life, 2004 yılında piyasaya sürülen Harvest Moon: A Wonderful Life adlı bir çiftçilik RPGsinin yeniden yapımıdır.
Natsume, RPG tarihindeki en parlak yeniliklerden biri için nadiren övgü alır.
Yorumlar
Yorum ekle